çoraptan eldiven yapımı

2013-01-11 23:54:00
çoraptan eldiven yapımı |  görsel 1

  Devamı

Ev Yapımı Yoğurt Tarifi

2013-01-11 23:51:00
Ev Yapımı Yoğurt Tarifi |  görsel 1

  Tencereye sütü ekleyip orta ateşte ısıtın. Sütünüz kaynadıktan sonra ocağın altını kısın ve tencerenin dibinden sütü ara ara karıştırarak kaynatın. Süt kaymaya başlayınca üzerinde kabarcıklar oluşacak ve köpürecektir. Taşmasına fırsat vermeden ocağın altını kapatın ve sütü soğuması için tencereyi kapağı açık olarak uygun bir yerde bekletin. yoğurt nasıl yapılır Mutfak termometresi ile ölçme imkanınız varsa sütünüz 45 dereceye düştüğünde, ısı ölçer yoksa serçe parmağınızı süte batırıp 1′den 7′ye kadar saydığınızda parmağınız süt ısısına dayanıyor ve çekmiyorsanız, sütünüz mayalanma ısısında demektir. Bir kaseye yoğurdu alıp çırptıktan sonra üzerine sütünüzden yarım çay bardağı sütü alıp ekleyin ve tekrar çırpın. Hazırladığınız karışımı mayalanma ısısında olan sütünüze ekleyip, karıştırın. yoğurt tarifi Hazırladığınız yoğurt karışımını ister tencerede isterseniz de bizim gibi kavanozlara alın ve kapağını kapatın. Sıcak kalması için üzerine battaniye, kalın bez tarzında eşyalarla örtün. Yaklaşık 4-5 saat hiç açmadan kıvamını almasını bekleyin. 4-5 saat sonra yoğurdunuzu tüketmeye başlayabilirsiniz. Eğer yeterince yoğun kıvamda olmazsa kapağı açık şekilde buzdolabına alabilirsiniz. Ev yapımı yoğurt hazır. Afiyet olsun.  ... Devamı

Dekoratif Yatak Odaları

2013-01-11 22:59:00

          ... Devamı

En Güzel Yeni Sezon Kolye Modelleri

2013-01-11 22:48:00
En Güzel Yeni Sezon Kolye Modelleri |  görsel 1

  ... Devamı

Salon Mobilya Örnekleri

2013-01-11 22:47:00

          ... Devamı

En Güzel Koltuk Takımı Modelleri

2013-01-11 22:46:00

      ... Devamı

Çilekli Sakızlı Pasta

2013-01-11 22:45:00
Çilekli Sakızlı Pasta |  görsel 1

Malzemeler Kullanılacak Malzemeler Bir paket vanilya Üç yemek kaşığı yağ Üç yemek kaşığı un Beş yüz ml süt Bir adet sade hazır kek Bir su bardağından biraz az şeker Bir damla sakız İki yüz elli gram çilek Hazırlanışı Hazır kekin iki parçasını da sütle ıslatın. Tencerenize yağı koyun ve unu ekleyip biraz kavurun. Üzerine sütü yavaş yavaş ilave edin topaklaşmaması için mümkünse çırpıcı ile karıştırın. Koyulaşmaya başlayınca şekeri, vanilyayı ve sakızı ilave edin. Kaynamaya başlayınca ateşten alın. Ilıklaştığında yarısını kekin içine diğer yarısını kekin üstüne dökün ve üzerini çileklerle süsleyin. Çilek yerine arzu ettiğiniz başka meyveleri da koyabilirsiniz. Afiyet olsun. Devamı

Birbirinden Güzel Halhal Modelleri

2012-12-29 19:50:00

          ... Devamı