Ankastre Mutfak Dolabı Modelleri

2013-05-25 14:00:00
Ankastre Mutfak Dolabı Modelleri |  görsel 1

         ... Devamı

yorumsuz..

2013-05-25 13:57:00
yorumsuz.. |  görsel 1

  Devamı

mutluluk para deüil

2013-05-25 13:56:00
mutluluk para deüil |  görsel 1

  Devamı

anneee

2013-05-25 13:54:00
anneee |  görsel 1

  Devamı

Modern Balık Elbise Modelleri

2013-05-01 11:27:00
Modern Balık Elbise Modelleri |  görsel 1

      ... Devamı

Kuzine keyfi

2013-05-01 11:19:00
Kuzine keyfi |  görsel 1

    Devamı

herşey sahibine geri döner

2013-05-01 11:18:00
herşey sahibine geri döner |  görsel 1

  Devamı

Water world.

2013-05-01 11:15:00
Water world. |  görsel 1

 Photo by: Clark Little Devamı

Muzlu Rulo Tatlı

2013-05-01 11:12:00
Muzlu Rulo Tatlı |  görsel 1

MALZEMELER 6 yumurta yarım su bardağı şeker 2 paket vanilya 1 bardak un 1 bardak nişasta 1 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı kakao İçi için 6 tane yaprak jelatin 1 su bardağı süt 3 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilyalı puding 3 tane muz 7 yemek kaşığı limon suyu bir su bardağından biraz az krem şanti 100 gram fındık ezmesi 2 yemek kaşığı pudra şekeri 2 yemek kaşığı çikolata rendesi   3 yumurta ve bir kahve fincanı şekeri ve bir paket vanilyayı krema haline gelinceye kadar çırpın. Ve buna yarım bardak unu ve nişastayı ilave edin bir hamur oluşturun. Meydana gelen hamuru bir yağlı kağıt üzerine dökün.Önceden ısıtılmış bir fırında 200 derecede 10-12 dakika pişirin. Nemli ve üzerine şeker dökülmüş bir mutfak peçetesi yardımı ile keki alt üst edin. Yağlı kağıdı çıkarıp nemli peçete içinde soğumaya bırakın. Geri kalan  malzemesi ile koyu renkli bir kek yapın yukarıda anlatılan biçimde. Bunu yaparken yağı, krem haline gelmiş yumurtayı, kakao , un, ve nişastayı kullanın. iç için Jelatinleri çözün, buna 2 yemek kaşığı süt , şeker, vanilyalı pudingi ekleyin, geri kalan sütü içine bu malzemeyi karıştırıp pişirin. 2 muzu 5 kaşık limon suyu içinde püre haline getirin ve pudingin içine karıştırın. Puding katılaşınca kramayı iyice çırpıp içine dökün. Açık renk yüzeyini findik ezmesi ile sıvayın ve bunun üzerine koyu renk keki koyup. Kremayı üzerine yerleştirin ve rulo haline getirin. Üzerine purda şekeri ve çikolata rendesini dökün krema ve geri kalan muz ile süsleyip servis yapın... Devamı